Privat fødselsforberedelse

Privat fødselsforberedelse er til dig eller jer, der ønsker en privat session, hvor vi gennemgår alt i forbindelse med fødslen og tiden efter. Det er til jer, der ikke ønsker at være på et hold, men som i stedet ønsker et helt specielt tilpasset forløb, som planlægges, når I har tid.

I får helt konkret viden om fødslen, teknikker til at arbejde med veerne og masser af redskaber til at arbejde sammen som et team om den største oplevelse i livet; at blive forældre.

Fødselsforberedelse hos mig forgår ikke en rundkreds med puste-øvelser, men er tilpasset præcist til jeres ønsker og måske tidligere oplevelser. I vil gå herfra med konkret teoretisk viden om fødslens faser, praktiske redskaber til vehåndtering, rebozoøvelser og viden om støttende akupressur. Der er altid plads til jeres spørgsmål.

Vi har desuden mulighed for i ro og mag at din partner øver både rebozo og akupressur, så I nemt kan arbejde videre med det hjemme op til fødslen.

I får blandt andet viden om:
Fødslens faser
Bevægelse under fødslen
Vejrtrækningsteknikker
Fødestillinger
Smertelindringsformer
Ikke-medicinske smertelindringsteknikker
Overvejelser omkring fødslen
Kontroltab og tanker omkring dette
Rebozo under fødslen
Akupressur til støtte af den spontane fødsel
.. andet I gerne vil inddrage

Privat fødselsforberedelse er for alle, både første- og flergangsforældre. Hvis I allerede har eksempelvis teoretisk viden om fødslen, kan I vi gennemgå praktiske øvelser – eller omvendt. Vi tilpasser altid til jeres ønsker, og I kan eventuelt kontakt mig inden omkring disse.

Varighed: 2 timer.
Jeg kommer også meget gerne hjem til dig/jer og afholder fødselsforberedelse. Bor du/I indenfor 15 km, er det uden ekstra omkostninger til transport.

Pris: 1000 kroner. Der ydes tilskud fra Sygesikring Danmark, hvis du er medlem. Se mere om Danmarks takster her.

Ved spørgsmål eller hvis du ønsker at booke privat fødselsforberedelse, er du velkommen til at kontakte mig på mail her: mail@annelinde.com eller ringe til mig på tlf: 42 56 00 71.