Privat fødselsforberedelse

Privat fødselsforberedelse er til dig eller jer, der ønsker en privat session, hvor vi klæder jer rigtig godt på til fødsel og tiden lige efter. Det er til jer, der ikke ønsker at være på et hold, men som i stedet ønsker et helt specielt tilpasset forløb, som planlægges, når I har tid.

I får helt konkret viden om fødslen, teknikker til at arbejde med veerne og masser af redskaber til at arbejde sammen som et team om en af de største oplevelser i livet; at blive forældre. Jeg hører ofte kvinder som beskriver fødslen, som noget “der skal overstås”. Det synes jeg er ærgerligt, for fødsler har potentiale til at blive helt fantastiske. Til at blive noget, som I sammen kan se tilbage på med stolthed og som giver jer et positivt skub ind i forældreskabet.

Forbered jer sammen

Hvornår går vi ellers ind til store begivenheder i livet uden at forberede os? Hvis vi tør se på, hvad du (måske) ønsker dig til selve fødslen, hvilke omstændigheder der gør dig tryg – og sammen øver os på redskaber og værktøjer til fødslen, så er der langt større potentiale for en god oplevelse. Og når man øver sig sammen som par, skaber det grobund for at vokse sammen som partnere og som kommende forældre.

Din partner bliver klædt godt på til også at tage ansvar under fødslen. Til at byde ind med teknikker både fysisk og mentalt samt til at hjælpe dig til at huske dine egne redskaber. Det giver en mulighed for at samarbejde under fødslen, og for mange kvinder skaber det tryghed, at være sammen om opgaven.

Helt konkret vil vi i ro og mag gennemgå rebozo og akupressur, så I nemt kan arbejde videre med det hjemme op til fødslen. Det kan være et rigtig godt redskab undervejs i fødslen, men for mange er det også virkelig skønt for en øm lænd eller trætte fødder i ugerne op til fødslen.

Altid individuelt forløb

Fødselsforberedelse hos mig er tilpasset præcist til jeres ønsker og eventuelle tidligere oplevelser. Og der er altid plads til jeres spørgsmål. I vil gå herfra med konkret teoretisk viden om fødslens faser og med praktiske redskaber.

I får blandt andet viden om:
Fødslens faser
Bevægelse under fødslen
Vejrtrækningsteknikker
Fødestillinger
Smertelindringsformer
Ikke-medicinske smertelindringsteknikker
Overvejelser omkring fødslen
Kontroltab og tanker omkring dette
Rebozo under fødslen
Akupressur til støtte af den spontane fødsel
Ønskeseddel
.. andet I gerne vil inddrage

Privat fødselsforberedelse er for alle, både første- og flergangsforældre. Hvis I har været gennem en fødsel før, så tager vi udgangspunkt i dét i allerede ved, det i ønsker at vide mere om denne gang og vi gennemgår eventuelt journalen fra sidste fødsel. Vi tilpasser altid til jeres ønsker, og I kan eventuelt kontakte mig inden omkring disse.

Mental forberedelse

Jeg arbejder meget med den mentale indstilling i forhold til en kommende fødsel. Dine eventuelle tidligere oplevelser og/eller erfaringer i form af fortællinger omkring fødsler, spiller en stor rolle i forhold til den indstilling du går ind til en fødsel med.

Hvis du er bange for at føde, eller har hørt historier om dele af fødsler, som “sidder fast” på nethinden, så er det nu, du skal til at arbejde mentalt. Det er nemlig muligt at ændre på, så du bliver mere klar og rolig i forhold til din kommende fødselsoplevelse. Der findes heldigvis redskaber til at arbejde med det mentale i forhold til at skulle føde og være forældre, og jeg vil glæde mig til at præsentere jer for dem.

Varighed: 2,5 time.
Jeg kommer også meget gerne hjem til dig/jer og afholder fødselsforberedelse.

Pris: 2000 kroner. Der ydes tilskud fra Sygesikring Danmark på 300 kroner, hvis du er medlem. Se mere om Danmarks takster her.

Ved spørgsmål eller hvis du ønsker at booke privat fødselsforberedelse, er du velkommen til at kontakte mig på mail her: mail@annelinde.com eller ringe til mig på tlf: 42 56 00 71.