Ammevejledning

Mit hjerte brænder for gode ammeforløb, og for at hjælpe dig og dit barn godt i gang på Jeres rejse med amning. Amning er et helt fantastisk “redskab” at mestre, men det kræver også mestring. Det er vidunderligt at kunne amme sit barn, og for langt de fleste er eller bliver det en fantastisk stund sammen, som ud over optimal næring til dit barn skaber tilknytning og ro for jer begge.

Langt de fleste kvinder kan amme, men for mange kræver det øvelse, og for nogen kræver det vejledning af en kompetent ammevejleder. Jeg er uddannet certificeret ammevejleder med en grundig og dybdegående uddannelse som overbygning på min jordemoderuddannelse. Jeg tilbyder ammevejledning i dit hjem, så du ikke skal afsted fra de trygge rammer og vi kan øve amningen netop dér, hvor det kommer til at foregå allermest. Jeg glæder mig til at hjælpe.

Jeg er meget fleksibel med tider og kan ofte hjælpe indenfor 24 timer. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at sende mig en mail eller SMS eller ringe til mig på 42560071.

Sygesikring Danmark giver tilskud til ammevejledning på 50%, dog maks 300 kroner pr. konsultation.

En ammevejledning varer 1,5-2 timer.

I hjemmet koster en vejledning 2000 kroner. En opfølgning på 1 times varighed koster 1100 kroner.
En ammevejledning på klinikken i Skødstrup koster 1200 kroner. En opfølgning på 1 times varighed koster 800 kroner.

Prisen på vejledning i hjemmet er inklusive kørsel til:

  • Hele Djursland
  • Randers Syd inkl. Randers SV, Randers SØ, Assentoft
  • Dele af Faurskov; Hinnerup, Hadsten, Trige
  • Århus N inkl. Risskov, Skødstrup, Risvangen, Lystrup

    Ved længere kørsel kontakt mig endelig. 

ammevejledning

Inklusiv telefonisk opfølgning

Mine ammevejledninger er altid inklusive en telefonisk opfølgning, hvis du/I ønsker dette. Jeg kan ringe til jer et par dage efter, hvis der er noget, I har spørgsmål til eller andet i ønsker opklaring på. Derudover er der også mulighed for vejledning via SMS i 7 døgn efter vejledning – både første ammevejledning og ved opfølgende vejledninger. Jeg ønsker virkelig, at I kommer bedst muligt videre, og det kan skabe tryghed med en mulighed for kontakt.

Sutteteknik og tungebånd

Ved en ammevejledning undersøger jeg altid barnet i munden. Jeg tjekker barnets sutteteknik og vurderer tungebåndet. Jeg laver en TABBY-score, som er det faglige redskab Sundhedsstyrelsen anbefaler til vurdering af tungebånd. En ammevejledning fungerer lidt som et detektiv-arbejde, og jeg forsøger altid at få så bredt og nuanceret et billede som muligt af både baby, amning, sutteteknik, fødsel og graviditet – så jeg kan vejlede jer bedst muligt.

Jeg er videbegærlig og ønsker altid at tilbyde de nyeste faglige kompetencer og viden, og derfor er jeg også i øjeblikket i gang med uddannelsen til tungebåndsvejleder.

ammevejledning