Jordemoderkonsultation

Jeg tilbyder private jordemoderkonsultationer i klinikken til dig der ønsker at supplere med en eller flere konsultationer i din graviditet. Det offentlige tilbyder konsultationer af 20 minutters varighed, og for nogle kvinder er det ikke tilstrækkeligt. Så kan en privat konsultation være en løsning.

I min klinik er det vigtigt for mig, at der skal være plads til den enkelte. Derfor tilpasser jeg altid mine konsultationer, så de passer netop til dig. En konsultation vil altid indeholde samtale omkring dit helbred, graviditetens forløb indtil videre og mulighed for dig til at stille spørgsmål undervejs. Derudover mærker jeg på din mave og fortæller dig hvordan dit barn vender samt lytter til hjertelyden, hvis du er længere i graviditeten end uge 28+0.Forberedelse til fødslen

En jordemoderkonsultation kan også bruges som privat fødselsforberedelse. Du kan naturligvis stille spørgsmål til den forestående fødsel, men du er også velkommen til at bringe et emne op, som du gerne vil vide noget mere om. Det kunne eksempelvis være vejrtrækning under fødslen, fødestillinger, amning, familiedannelse eller noget helt andet. Din partner er altid velkommen til at deltage. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle specifikke ønsker til en konsultation.

jordemoderDin partner

Foruden de individuelle konsultation tilbyder jeg også privat fødselsforberedelse til dig og din partner. Ud over traditionel fødselsforberedelse underviser jeg gerne din partner i teknikker til smertelindrende og beroligende massage, akupressur (faste tryk på smertelindrende punkter) og grundlæggende rebozo, som kan anvendes under og op til fødslen. Det kan være en stor fordel, at din partner kender til og har øvet konkrete redskaber, som kan anvendes undervejs i din fødsel. Massage, akupressur og rebozo er glimrende smertelindrende redskaber, som rigtig mange har gavn af undervejs i en fødsel.

Pris

En jordemoderkonsultation varer 60 minutter og koster 650 kroner . Der ydes tilskud fra Sygeforsikring Danmark på 30% til konsultationer.

Du kan bestille en tid ved at sende mig en mail på mail@annelinde.com eller ringe til mig på tlf: 42 56 00 71.