Gravidmassage

Jeg tilbyder eksklusiv gravidmassage i Aarhus. Jeg er uddannet inden for flere forskellige slags behandling og massage, og din gravidmassage tilpasses fuldstændigt til dine behov.

Da jeg er uddannet jordemoder, har jeg et stort kendskab til den udvikling, som kroppen gennemgår i graviditeten. Du er derfor i trygge hænder i min klinik. En gravidmassage hos mig er en udvidet jordemoderkonsultation, og der vil altid være en jordemodersamtale forbundet med gravidmassagen. Derudover lytter jeg til dit barns hjertelyd og mærker hvordan det vender i maven. Gravidmassage kan både bruges som ren velvære og lindring til en krop, som specielt i slutningen af en graviditet, kan have behov for lidt aflastning. Massage i graviditeten skaber velvære i krop og sind. Gravidmassage er en mulighed for at skabe tid til dig og dit barn. Med fokus på din krop og den udvikling, som sker med hastige skridt i en graviditet.

Massagen kan også anvendes til at løse andre problematikker såsom:

Bækkensmerter
Smerter fra iskias-nerven
Rygsmerter
Aflastning
Væske i benene
Trætte fødder
Utryghed
Nakke- og skuldersmerter
Sænke stressniveau

Jeg har en specialdesignet briks, hvor der er hul til maven samt mulighed for at lave hul til brysterne, da disse kan være ømme i graviditeten. Samtlige gravide, som har ligget på en sådan briks, beskriver det som en stor lettelse at kunne ligge på maven igen.

gravid massage aarhus
Gravidmassage vil altid tilpasses præcist efter dine behov. Derfor starter jeg altid med at høre til, hvordan graviditeten har været indtil videre, samt om der er specifikke problematikker, jeg skal tage højde for. Jeg tager naturligvis højde for, hvor langt du er i graviditeten og tilpasser behandlingen efter dette. Specielt i slutningen af en graviditet oplever mange gravide, at vægtforskydningen i kroppen er anderledes. Især fødder, bækken og lænd kan blive belastet. Jeg vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker og fokusere på, at din krop finder ro.

Jeg har et stort kendskab til den udvikling, din krop gennemgår i en graviditet samt en stor forståelse for muskler og seners udspring, hæfte og forløb. En gravidmassage er ligeledes forberedende til den kommende fødsel, da det skaber nærvær og opmærksomhed på din krop og dit barn.

Priser

Jeg tilbyder 70 minutters luksusbehandling, hvor der er god tid til dig. Behandlingen koster 750 kroner.

gravidmassageTilskud fra sygeforsikring Danmark til udvidet jordemoderkonsultation

Alle behandlinger som jeg tilbyder til gravide, tager udgangspunkt i min viden som jordemoder. Jeg spørger derfor altid ind til din graviditet, lytter hjertelyd samt mærker på din mave. En gravidmassage hos mig, er en udvidet jordemoderkonsultation, hvor jeg fører journal over dit helbred og graviditet. Der ydes tilskud fra sygeforsikring Danmark til jordemoderkonsultationer. Jeg indberetter elektronisk til Danmark efter behandlingen, og tilskuddet er på 30%. Se mere om Danmarks takster her.


Hvis du har spørgsmål til behandlingen eller ønsker at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail til mail@annelinde.com eller ringe til mig på tlf: 42 56 00 71.