Efterfødselsmassage

Efter fødslen døjer mange med ømme skuldre, nakkesmerter og ondt i arme og ryg. En fødsel er en hård belastning for kroppen, og den har brugt alle muskler og ressourcer. Ligeledes kræves der noget af kroppen efter fødslen. Uanset om man giver flaske eller ammer, vil det kunne give spændinger i kroppen, og det meste af tiden går med baby på armen. Det er fantastisk – og hårdt arbejde. Massage kan give dig en pause, få skuldrene ned på plads og give dig tid til dig selv.

Det er ikke væsentligt hvor længe det er siden, du har født.

En efterfødselsmassage er en gave til dig selv. Det giver dig mulighed for at vende blikket indad og slappe af. Det er et pusterum. Uanset hvilket barn du har fået, er der sket en omvæltning i dit liv. Både en fantastisk omvæltning og måske en overvældende omvæltning.

Jeg er uddannet jordemoder og kan derfor svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have til fødslen. Jeg har ligeledes en stor forståelse for den ændring, der sker med kroppen i graviditeten og i barselsperioden.

Hos mig er der plads og rum. Der er både plads til samtale og til ro – helt afhængigt af, hvad du har brug for.

Tag dit barn med

Du er naturligvis velkommen til at tage dit barn med. Klinikken ligger ved en lukket gårdhave, hvor der er plads til at stille barnevognen. Endnu bedre er det dog ofte, hvis din partner, veninde, mor, svigermor eller en anden kan tage sig af dit barn, mens du får behandling. På den måde kan du bedre slappe af, mens en anden holder øjne og ører åbne. Vedkommende kan eventuelt gå en tur i området imens.

Priser

70 minutters efterfødselsmassage koster 700 kroner
Der ydes ikke tilskud fra Danmark til efterfødselsmassage.

Hvis du ønsker at bestille en tid, eller hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på mail@annelinde.com.