Hvem er jeg?

Jeg hedder Anne Linde og jeg er 33 år gammel. Jeg er uddannet jordemoder og behandler. Min erfaring indenfor behandling er stor, og jeg fra 2010-2014 haft min egen klinik i København og har givet mere end 1000 behandlinger til både mænd og kvinder, gravide og børn. I 2014 flyttede jeg til Aarhus, hvor jeg efter at have uddannet mig til jordemoder i 2016 har startet klinik igen. Her tilbyder jeg konsultationer, fødselsforberedelse, gravidmassage, akupunkturbehandling og meget mere. Jeg brænder for at hjælpe kvinder og familier godt igennem graviditet, fødsel og barselsperiode. Jeg er uddannet behandler for 13 år siden, og jeg har gennem årene dygtiggjort mig og vedligeholdt min viden og kunnen gennem uddannelser og kurser. Nedenfor finder du et udsnit af mit CV.

Jeg har altid været fascineret af kroppen og dens kunnen. I særdeleshed finder jeg kvindekroppen interessant, og dette førte mig til uddannelsen som jordemoder. At kvinder kan producere, bære, føde og nære et barn er intet mindre end fantastisk. Den proces, som kroppen gennemgår, kan understøttes både før, under og efter graviditeten med naturlig behandling og træning. Det ønsker jeg at støtte op omkring via mit arbejde i klinikken. Jeg brænder for at hjælpe dig i lige præcist din situation. Uanset hvilken graviditet eller fødsel du har været igennem eller befinder dig i, er du velkommen her hos mig.

Jeg tror på, at kroppen søger mod sundhed og helhed. Nogle gange glemmer vi at lytte til vores krop, fordi vores hoved får lov til at styre. Så kan behandling i form af massage, rebozo-massage, fysiurgisk massage og kranio sakral terapi være med til at rette op på de ubalancer, som vi har skabt. Min filosofi er, at krop og sind hænger sammen, og mit fokus er helhedsorienteret. En sund og stærk krop er det bedste udgangspunkt for et psykisk velbefindende.

Privat bor jeg sammen med min mand og vores tre børn.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en tid.

CV

2017-fortsat: Egen klinik for gravide og barslende kvinder i Aarhus N

2018: 200-timers Ashtanga yogainstruktør uddannelse over 10 måneder i Danmark.

2016-17: Jordemoder på fødegangen i Randers

2017: 85 timers efteruddannelse i gravidyoga og efterfødselstræning i Toscana

2016: Uddannet jordemoder fra University College Nordjylland

2016: Efteruddannet i obstetrisk akupunktur. Akupunktur til gravide, fødende og barslende

2010-2014: Selvstændig behandler i egen klinik på Østerbro i København

2014: Uddannet i babymassage fra Nordlys Instituttet.

2013: Efteruddannet i gravidmassage

2011: Uddannet i Kranio Sakral Terapi fra Upledger Instituttet i København

2013: Uddannet i hotstone massage fra Jysk Massageskole i Aarhus

2013: Uddannet i graviditets- og efterfødselstræning

2012: Uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør fra Atwork Skolen i København

2012: Uddannet pilates-instruktør

2009: Uddannet i polynesisk massage (MA-URI massage) med bestået diplom fra modul 1 og 2, som foregår i Danmark, Polen og på New Zealand

annelinde